SHKENCË

Aplikacion i ri për Namazin dhe Kiblen

Aplikacion i ri për Namazin dhe Kiblen “Muslim Diary” eshte aplikacioni me i ri i zhvilluar per t’i sherbyer komunitetit musliman ne mbare boten. Dallimi i “Muslim Diary” me aplikacionet tjera eshte dizajni invovativ dhe modern, vecori keto te cilat japin pasqyre te plote lidhur me aktivitetet e namazit gjate dites si dhe njoftimet para koheve te namazit. Ne aspektin ...

Read More »

Interneti sot feston ditëlindjen

Interneti sot feston ditëlindjen Sot është një ditëlindje shumë e veçantë, ajo e internetit. Më 29 tetor 1969, në ora 22:30, është dërguar mesazhi i parë në distancë të largët, për t’i dhënë fillim kësaj periudhe të rëndësishme të internetit, duke u bërë një gjë mjaft e rëndësishme për të gjithë. Mesazhi i parë udhëtoi 400 milje, nga Universiteti i ...

Read More »

Shkenca vërteton përse e ndaloi i Dërguari i Allahut edukimin e qenve në shtëpi

Shkenca vërteton përse e ndaloi i Dërguari i Allahut edukimin e qenve në shtëpi Çdo ditë shkenca zbulon atë që mbështet vërtetësinë e Profetit të mëshirës, paqja e Zotit qoftë mbi të. Në këtë shkrim kemi një zbulim të ri shkencor. Gjithnjë në mësimet e Profetit, paqja e Allahut qoftë mbi të, gjejmë dobi, mbrojtje dhe siguri për ne, për ...

Read More »