Regjistrimi për vitin shkollor 2018/2019

MEDRESEJA E LUGINËS SË PRESHEVËS Regjistrimi për vitin shkollor 2018/2019

Read More »

Nxënëset e gjeneratës së parë të medresesë së Luginës së Preshevës mbajtën provimin e temës së maturës

Nxënëset e gjeneratës së parë të medresesë së Luginës së Preshevës mbajtën provimin e temës së maturës Më datë: 29.05.2018 në Medresen e Luginës së Preshevës është mbajtur provimi i temës së maturës nga nxënëset e kësaj shkolle. Këtyre nxënëseve i urojmë shumë suksese të mëtutjeshëm në jetën studentore. Urime…

Read More »

K O N K U R S

K O N K U R S Në bazë të Nenit 52 dhe 53 Të statutit të SHMI “ Medreseja e Luginës së Preshevës”- Preshevë, si dhe në bazë të rregullores për pranimin e nxënësve si dhe në bazë të vendimit të këshillit edukativo-arsimor nga mbledhja e datës: 21.04.2018 drejtoria e SHMI “ Medreseja e Luginës së Preshevës”, shpall këtë: ...

Read More »

Pavarsohet Medreseja e Luginës së Preshevës

Pavarsohet Medreseja e Luginës së Preshevës

Read More »

Myftinia e Luginës së Preshevës ua uron muajin e Ramazanit bashkatdhetarëve

Myftinia e Luginës së Preshevës Sektori për Diasporë TELEGRAMURIMI Të nderuar bashkëatdhetarë të diasporës, me rastin e fillimit të muajit të shënjtë të Ramazanit 1439/2018, në emër të Myftinisë të Luginës së Prëshevës dhe në emër të Myftiut Limani, ju urojmë përzemërsisht muajin e bekuar të Ramazanit, të gjithëve përfaqësuesve të Bashkësive Islame Shqiptare, Unioneve të xhamive shqiptare në Diasporë, ...

Read More »

Përfaqësuesit e B.I morën pjesë në akademin përkujtimore të m. Ismet ef. Limanit

Përfaqësuesit e Bashkësisë Islame të Preshevës morën pjesë në akademin përkujtimore të m. Ismet ef. Limanit. Me rastin e 19 vjetorit të vdekjes së hoxhës nga fshati Rainc imam në fshatin Hajvali të Prishtinës më datë 12 maj 2018 u mbajt akademia përkujtimore për m. Ismet ef. Limanit. Në këtë akademi morën pjesë 3 nga antarët e bashkësisë islame të ...

Read More »

HAXHI 2018

HAXHI 2018 Njoftohen të gjithë të interesuarit se edhe në këtë vit Bashkësia islame e Preshevës organizon shkuarjen në Arabinë Saudite për kryerjen e kushtit të pestë të Islamit – HAXHIT. Udhëtimi për në vendet e shenjta Islame bëhet me aeroplan , ndërsa çmimi për një udhëtar është 3800 Euro. Në këtë aranzhuan bëjnë pjesë : transportimi nga Presheva deri ...

Read More »

Manifestimi i mbrëmjes së maturës të gjeneratës së parë në medresen e Luginës së Preshevës

Manifestimi i mbrëmjes së maturës të gjeneratës së parë në medresen e Luginës së Preshevës

Read More »

Mysafir në programin e mëngjesit rtv presheva prof. Mehmet ef. Sahiti (koordinator) dhe prof. Abdulla Abdiu

Mysafir në programin e mëngjesit rtv presheva prof. Mehmet ef. Sahiti (koordinator) dhe prof. Abdulla Abdiu

Read More »

Ekskursioni me nxënëset e Medreses së Preshevës në Turqi

Ekskursioni me nxënëset e Medreses së Preshevës në Turqi Më datën 30.04.2018 Medreseja e Preshevës organizoi ekskursion me maturantet e sajë në Turqi, në këtë ekskursion merrnin pjesë 4 profesor dhe dy profesoresha, ndërsa numri i nxënëseve ishte 18, numri përgjithshëm me shoferat e autobusit ishte 26. Profesorët të cilët merrnin pjesë në kët ekskursion ishin: 1) Bejtulla Veseli – ...

Read More »