KURBANI 2018

KURBANI 2018

Read More »

K.F. Medreseja e Luginës së Preshevës 4 : 2 K.F Vullneti Nasalc

K.F. Medreseja e Luginës së Preshevës 4 : 2 K.F Vullneti Nasalc Ekipi i medresesë së Luginës së Preshevës përsëri shënoi fitore në turnirin memorial “Bejxhet Hajredini ” i cili po mbahet në fshatin Osllare të komunës së Bujanocit kundër ekipit K.F Vullneti Nasalc me rezultat 4 : 2. Nxënësve të medresesë i dëshirojmë shëndet dhe suksese.

Read More »

Medreseja e Luginës së Preshevës 6 : 5 B.L Osllare

Medreseja e Luginës së Preshevës 6 : 5 B.L Osllare Medreseja e Luginës së Preshevës me ekipin e saj po merrë pjesë në turnirin memorial “Bejxhet Hajredini” në fshatin Osllare të komunës së Bujanocit. Ndeshjen e parë ekipi i medresesë e zhvilloi me ekipin e B.L Osllare ku fitoi me rezultat 6 : 5. Nxënësve të medresesë i dëshirojmë shëndet ...

Read More »

Në medresen e Luginës së Preshevës u mbajt provimi pranues për vitin e ri shkollor 2018/2019

Në medresen e Luginës së Preshevës u mbajt provimi pranues për vitin e ri shkollor 2018/2019

Read More »

Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi E nderuar familje e hoxhës Mr.Muhidin ef. Ahmeti, shokë dhe dashamirësit e tij. Myftinia e Luginës së Preshevës shpreh ngushëllimet më të sinqerta me rastin e ndarjes nga jeta e kësaj bote të hoxhës Muhjidin ef.Ahmedi, i cili ishte një kolos i denjë për fe dhe atdhe. Veprimtaria e tij fetare dhe kombëtare për ne do të mbetet ...

Read More »

Shpërndarja e Diplomave të gjeneratës së parë të Medresesë.

Shpërndarja e Diplomave të gjeneratës së parë të Medresesë Sot më datë 02.07.2017 në ambientet e medresesë së Luginës së Preshevës në fillim prej orës 11:00 u bë shpërndarja e Diplomave të maturantëve të gjeneratës së parë të kësaj shkolle. Ceremonia e shpërndarjes së Diplomave filloi me fjalën përshëndetëse të koordinatorit të medresesë prof. Mehmet ef. Sahiti më pas të ...

Read More »

BASHKËSIA ISLAME E PRESHEVËS PËR NDERË TË FESTËS SË “FITËR] BAJRAMIT” SHPËRNDAN NDIHMA PËR FAMILJET E JETIMËVE NË PRESHEVË

BASHKËSIA ISLAME E PRESHEVËS PËR NDERË TË FESTËS SË “FITËR] BAJRAMIT” SHPËRNDAN NDIHMA PËR FAMILJET E JETIMËVE NË PRESHEVË

Read More »

Dokumentari “Historiku i medresesë së Lugunës së Preshevës”

Dokumentari “Historiku i medresesë së Lugunës së Preshevës”

Read More »

Ndihmoni medresen e Luginës së Preshevës me Zekatin dhe Sadakatul Fitrin tuaj

Ndihmoni medresen e Luginës së Preshevës me Zekatin dhe Sadakatul Fitrin tuaj Es-selamualejkum.Vëllezër e motra besimtarë e besimtare të Luginës së Preshevës dhe diasporës mbarë shqipëtare. Medreseja e Lugines se Presheves tashmë katër vite ka vepruar falë ndihmës dhe mbeshtetjes suaj financiare. Andaj edhe këtë vitë kërkon nga ju që Sadakatul Fitrin dhe Zekatin po pse jo edhe ndonjë ndihmë ...

Read More »

Kanë filluar regjistrimet në Medresenë e Luginës së Preshevës

Kanë filluar regjistrimet në Medresenë e Luginës së Preshevës Intervistë e koordinatorit të medresesë së Luginës së Preshevës Mehmet ef. Sahiti

Read More »