LUTJE

DUAJA E MEVLUDIT

DUAJA E MEVLUDIT الحمد لله الذي لم يتّخذ صاحبةً و لا ولدًا . و الصلوة و السلام على سيّدنا محمّد هو أ فضل الناس مَوْلدًا , و على آله و أصحابه الذين لم يُؤثِرُوا عليه مالا و لا والدًا ولا مولودًا . Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Falënderimi i takon All-llahut, Zotittëbotëve! Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! SunduesittëDitëssëGjykimit (përgjegjësisë-shpërblimit)! Vetëm Ty tëadhurojmëdhevetëmte ...

Read More »

Shtatë lutjet e shkalleve te hytbes.

Selamun Alejkum Ve Rahmetullah Hytbja eshte foltorja e Pejgamberaneve dhe si e tille ka shenjteri. Duke e ditur fare mire kete fakt te paret tane “mesonjesit e medreseve” na mesuan qe ne cdo shkall te “hytbes” mos te shkeli kemba jone “mekatonjese” pa bere nje lutje “pastrimi”. lutje qe i kujtone “nefsit” mos te mashtrohet nga kjo pozit qe i ...

Read More »