KOORDINATORI

DSC_0164

Prof. Mehmet Sahiti i lindur më 23.01.1977 në fshatin Sopot komuna e Kumanovës katër vitet e para të shkollës fillore i kreu në fshatin e lindjes, pastaj nga klasa e pestë vazhdoi në shkollën fillore “15 Nëntori e tashë “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë në vitin 1992 regjistrohet në Medresen Alaud-din në Prishtinë ku edhe e mbaroi me sukses në vitin 19996, ku po atë vitë vazhdon në studime jashtë vendit gjegjësisht në Amman të Jordanis deri në vitin 2003 e ndërsa diplomoi në fakultetin e studimeve Islame në Prishtinë. Nga viti shkollorë 2003/2004 punoi si mësimdhënës i lëndës fetare në shkollën fillore “Prof Ibrahim Kelmendi” në Preshevë deri ne vitin 2013/2014, ku vërtet la përshtypje shumë të mira si te kolektivi i shkollës ashtu edhe tek nxënësit. Menjëher pas largimit nga procesi mësimor gjegjësisht me 01 shtator fillon punën si koordinator i Medreses së Presheves ku edhe sot punon. Është i martuar dhe ka katër fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*