Njoftim

Njoftim

Njoftohet stafi dhe nxënësit e medresesë së Luginës së Preshevës se pushimi i gjysëmvjetorit shtyhet edhe për një javë.
Shkak i shtyerjes së pushimit është vendimi nga ministria e arsimit. Gjysëmvjetori i dytë në Medresen e Luginës së Preshevës fillon më datë: 25. Shkurtë. 2019.

Njofton sektori për informim pranë medresesë së Preshevës.
15.02.2019. Preshevë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*