MANIFESTIMI FETAR DRAMA “MJAFTË”

MANIFESTIMI FETAR DRAMA “MJAFTË”

Sot më datë: 29.12.2018. në Sh.K. Bujnoc u mbajt manifestimi fetar ku u paraqit drama e titulluar “Mjftë” të organizuar nga Medreseja e Luginës së Preshevës.

Manifestimi filloi në ora 12:30 me leximin e disa ajeteve Kur’anore të kënduara nga nxënësi Ensar Fejzullahu. Manifestimi u moderua nga nxënëset e medresesë Albina Ademi dhe Sadije Ibrahimi.

Pjesë e këtij programi ishte paraqitja e dokumentarit kushtuar historikut të medresesë, fjala përshëndetëse e koordinatorit prof. Mehmet ef. Sahiti, antarit të kbi Bujanoc m. Vesim Avdiu, monolog nga nxënësja Ramize Halimi, ilahi nga kori i djemve dhe i vajzave dhe nga nxënësja Qëndresa Sadiku.

Po ashtu në këtë mnifestim u shfaq edhe drama e titulluar “Mjftë” nga nxënësit Mumin Beqiri, Qahil Ibrahimi, Sokol Sahiti, Esra Ahmedi, Sanije Iseni dhe Mirfane Avdiu.

Në këtë mnifestim morën pjesë përfaqësues nga të gjitha institucionet vendore dhe shumë qytetar të Luginës.

Njofton sektori për informim pranë medresesë së Luginës së Preshevës.
29.12.2018. Preshevë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*