Kryetari i B.Islame të Preshevës, Fikret ef.Limani, uron qytetarëve festën e Fitër Bajramit.

Kryetari i B.Islame të Preshevës, Fikret ef.Limani, uron qytetarëve festën e Fitër Bajramit. Në emër të Allahut, Mëshiruesit Mëshirëpolotit Paqja, mëshira dhe begatitë e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Të nderuar vëllezër, motra dhe qytetarë të Luginës së Preshevës, më lëjoni që në emrin tim, në emër të B.Islame të Preshevës dhe medresesë së saj, përzemërsisht, t’ju përcjell ...

Read More »

Manifestimi i mbrëmjes së maturës

Manifestimi i mbrëmjes së maturës Të shtunën më datë: 25.05.2019, në sh.k “Abdullah Krashnica” në Preshevë nën organizimin e Medresesë së Luginës së Preshevës, u mbajtë manifestimi i mbrëmjes së maturës së gjeneratës së dytë të vajzave, dhe gjeneratës së parë të djemve. Manifestimi u hap me këndimin e disa ajeteve Kur’anore nga nxënësi Uzeir Sadiku, ndërsa u moderua nga ...

Read More »

Njoftim

Njoftim

Read More »

Kryetari i këshillit kombëtar viziton bashkësinë islame në Preshevë

Kryetari i këshillit kombëtar viziton bashkësinë islame në Preshevë Të mërkurën, më datë. 08.05.2019 kryetari i Bashkësisë Islame të Prshevës, m. Fikret ef. Limani me bashkëpunëtorêt e tij në selinë e kësaj Bashkësie Islame priti kryetatin e Këshillit kombëtar shqiptar, z. Ragmi Mustafën. Qëllimi i vizitës së zotëri Mustafës ishte përurimi me rastin e fillimit të muajit te bekuar të ...

Read More »

Urimi i muajit të Ramazanit nga kryetari i mexhlisit të bashkësisë islame në Preshevë m. Fikret ef. Limani.

Urimi i muajit të Ramazanit nga kryetari i mexhlisit të bashkësisë islame në Preshevë m. Fikret ef. Limani.

Read More »

Përfaqësuesit e b. Islame dhe medresesë morën pjesë në mbrëmjen e maturës në medresen Gazi Isa Beg në Novi Pazar

Përfaqësuesit e b. Islame dhe medresesë morën pjesë në mbrëmjen e maturës në medresen Gazi Isa Beg në Novi Pazar Më datë 30.04.2019, E Martë, përfaqësuesit e Bashkësisë Islame të Preshevês dhe të Paraleles së Medresesë ” Gazi Isabeg” të Preshevës prezantuan në Manifestimin e maturës së nxënësve në qendrën e kësaj medeeseje në Novi Pazar. Bashkërisht me maturantët dhe ...

Read More »

Maturantët e medresesë së Luginës së Preshevës udhëtojnë në ekskurion për në Turqi.

Maturantët e medresesë së Luginës së Preshevës udhëtojnë në ekskurion për në Turqi.

Read More »

KOMUNIKATË

KOMUNIKATË Medreseja e Luginës së Preshevës lëshon këtë komunikatë për opinion Të nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës! Pa dyshim se jeni dëshmitarë të disa akuzave dhe shpifjeve të cilat ditëve të fundit po adresohen në drejtim të Medresesë së Luginës së Preshevës dhe atë nga një individ skajshmërisht i papërgjegjëshëm dhe aspak serioz për misionin që ka ai si ...

Read More »

Medreseja e Luginës së Preshevës u vizitua nga një dashamirë i saj.

Medreseja e Luginës së Preshevës u vizitua nga një dashamirë i saj. Sot Medresen e Luginës së Preshevës e vizitoi një mikë i dashur i sajë, Haxhi Dauti i cili kishte udhëtuar pothuaj nga skaji tjetër i qytetit tonë në këmbë vetëm për të i vizituar nxënësit dhe stafin e Medreses sonë. Ku siq tha edhe vetë ai dëshirova që ...

Read More »

Myftiu Fikret ef. Limani mori pjesën në akademin përkujtimore të mr. Qemajl Morinës

Myftiu Fikret ef. Limani miri pjesën në akademin përkujtimore të mr. Qemajl Morinës Myftiu i Luginës së Preshevës , Fikret ef. Limani bashkërisht me anëtarin e Bashkësisë Islame të Preshevës , Agron ef. Alimin sot prazantuan në Akademinë përkujtimore kushtuar rahmetliut , prof.mr Qemal ef. Morinës i cili para disa ditësh kaloi në Ahiret. Kjo akademi u organizua nën patronatin ...

Read More »